Over Werk Natuurlijk

Hoe druk ben jij met je werk?

Onwaarschijnlijk knetterdruk en vind je dat helemaal geweldig?

Of snak je er juist naar om wat lucht in je agenda en leven te hebben?

Ik weet hoe dat voelt. Ik heb tijden gekend dat mijn dagen leken te bestaan uit werken, sporten, slapen. Voor meer was geen ruimte. Ik werkte hard en had daar succes mee. Dus waarom zou ik dat anders doen?

Toch doe ik dat niet meer.

Te druk is niet nodig

Ik ontdekte dat te druk helemaal niet nodig is om goed te werken. En nu vind ik het geweldig om met Werk Natuurlijk ook andere mensen dat te laten ervaren.

Als Nobco-coach ben ik goed in de vinger op de zere plek leggen. Hoe komt het nou precies dat jij te druk en overbelast bent?

Ik ondersteun je bij het vinden van oplossingen die perfect bij jou passen. Ik gebruik liefst alledaagse dingen zoals molenstenen en kikkers. Die geven helderheid en houvast bij ingewikkelde toestanden. En mijn positiviteit is besmettelijk, dat helpt ook :-)

“Als ik met Albertine gepraat heb, is alles me ineens helder. De zon schijnt weer!” – JK

Over mij

026-web-re

Ik ben Albertine ‘t Hoen, de mens achter Werk Natuurlijk.

Als kind had ik een bijzonder werkvoorbeeld. Mijn moeder werkte keihard, maakte waanzinnig lange dagen en was daar succesvol mee. Omdat ik ook de nadelen zag, was ik vastbesloten het later anders te doen.

Mijn eerste werkende jaren ging dat prima. Maar al snel kwam er steeds meer werk op me af. En omdat ik dat goed deed, kwam er meer. En nog meer. Een ander deed het niet en niemand kon het zo goed als ik ;-) dus pakte ik het weer op.

Door parttime te gaan werken zou ik vast meer tijd naast mijn werk hebben. Nou, mooi niet, ineens kwamen er allerlei freelance klussen op me af. Het leek wel of het nooit stopte met die werkstroom.

Dus om ongestoord achterstanden weg te werken had is soms een time-out nodig. Die kwam dan gelukkig door een haperende telefoon of blikseminslag. In het ergste geval nam ik een paar dagen vrij om eindelijk die stapel rapporten te schrijven :-(

“Super enthousiast, positief ingesteld, humoristisch, goed luisterend. Als je twijfelt om een coachsessie van Albertine te proberen, probeer het, ervaar het en daarna praten we nog een keer!! Zeker weten dat je twijfels worden weggenomen.” – MON

Anders werken

Pas na een akelig ongeluk en een tegenstribbelend lichaam realiseerde ik me dat dat niet zo handig is. Het staat hier heel simpel, maar het viel vies tegen om me niet meer als een dolle op mijn werk te storten. Ik heb onwijs veel geleerd en gelezen om te ontdekken wat wél de manier is om te werken.

Ik ben ervan overtuigd geraakt dat je met minder drukte ook prima resultaten kunt behalen.

Tegenwoordig leid ik het simpele buitenleven waar ik als kind van droomde. Naast Werk Natuurlijk heb ik veel plezier in het coachen van ruiters met hun paarden. Als sportcoach ben ik aangesloten bij NLCoach en dat geeft mij ook onalledaagse input voor Werk Natuurlijk.